Profiteer van de zomeractie van Jotul

Profiteer van de zomeractie van Jotul

Wilt u graag een mooie houtkachel in huis halen? Dan is dit het perfecte moment. Door nu snel te schakelen kunt u straks in de winter heerlijk warm bij de kachel zitten. De zomeractie van Jotul zorgt ervoor dat u tot wel € 300,- op een kachel kan besparen. We vertellen u graag alles over de actievoorwaarden.

Warm in de zomer en warm in de winter

Nu de zon volop schijnt en de hitte van de zomer om de hoek komt kijken is de gedachte aan een houtkachel misschien niet het eerste wat in je opkomt. Maar door nu slim te zijn zit je er niet alleen in de zomer, maar ook in de winter warmpjes bij. De houtkachel staat straks helemaal klaar voor de koudere maanden, zodat u gezellig bij elkaar bij de haard kan gaan zitten. Bovendien kan een buitenhaard in de zomer ook een toegevoegde waarde zijn als het ’s avonds flink afkoelt.

Zomeractie Jotul

De zomerperiode bij Jotul

Je kunt nu tijdens de zomerperiode profiteren van de actie van Jotul, die de zomer van 2020 goed inzet. Er zijn verschillende houtkachels aantrekkelijk geprijsd. Hiermee haalt u echt vakmanschap in huis met een tijdloos design. U kunt kiezen uit de meest verkochte modellen en tot wel € 300,- besparen op een kachel naar keuze.

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met 31 augustus 2020. Tot die tijd kunt u de diverse Jotul kachels aanschaffen en profiteren van mooie kortingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom dan laten we u graag alle modellen zien. We adviseren u ook graag over het beste model dat past bij uw wensen en interieur. Zo krijgt u altijd een geschikte Jotul kachel in huis.

Interesse?

Wilt u graag een houtkachel aanschaffen voor in huis? Profiteer dan nu van de actie van Jotul en bestel een van de prachtige klassieke kachels voor in uw woning. U zit er straks warm bij en bespaart flink op uw aankoop. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom langs in onze showroom.