Profiteer t/m 7 augustus 2021 van gratis Symbio gloeibed-verlichting!

Een gashaard heeft veel voordelen als het aankomt op onderhoud. Maar de aanblik is vaak minder sfeervol dan bij een echte houthaard of -kachel. Met de Symbio gloeibed-verlichting van Faber Haarden heeft u toch het gevoel dat u de houtblokken uit de schuur kunt halen: deze verlichting lijkt op gloeiende houtskool, wat zorgt voor veel sfeer. Deze verlichting krijgt u deze maand gratis bij de aankoop van een Faber MatriX haard!

Sfeervolle gashaard

De zomermaanden staan weer voor de deur, maar een gashaard kan natuurlijk elke avond aan. Het zorgt voor veel sfeer op de late avond en geeft net dat beetje extra verwarming als de temperatuur buiten daalt. Mocht u er nog geen hebben: dan is het slim om een Faber haard te laten installeren. Deze zien er niet alleen modern en prachtig uit, maar worden ook geleverd met een 10-jarige garantie. Naast de kwaliteit van deze haarden geven wij u dus een interessant cadeau: een gratis Symbio gloeibed-verlichting.

Voordelige deal

Maar waarom zou u deze maand willen profiteren van deze deal? U bespaart natuurlijk een hoop. Afhankelijk van het formaat dat u kiest, kunnen de kosten voor de gloeibed-verlichting variëren van € 175,- tot € 350,-! Daarnaast kunt u ermee profiteren van de uitstraling van een houthaard, zonder het benodigde onderhoud te hoeven plegen. Dus geen afspraken maken met schoorsteenvegers of zelf het dak op om de schoorsteen te controleren. Ook is het makkelijker aansteken: één druk op de knop en de haard is aan.

Eigentijds

Dan toch nog even over de haard zelf: waarom zou u juist deze gashaard nemen? We benoemden al eerder de kwaliteit van deze haarden en de moderne uitstraling. Maar niet alleen het uiterlijk is eigentijds, ook de bediening is volledig up-to-date! Met een speciale app kunt u bijvoorbeeld de haard aanzetten en de standen bepalen. Ook is hier veel andere informatie te vinden. Daarnaast is het mogelijk om het glas voor een gashaard van Faber te ontspiegelen, waardoor het lijkt alsof u van een ‘echte’ open haard aan het genieten bent.

Extra beleving

Wilt u ook in de zomermaanden en het najaar dat volgt genieten van een gashaard die u doet denken aan echte open haard? Profiteer dan deze maand van onze voordelige deal! Bij aankoop van een Faber MatriX haard krijgt u gratis Symbio gloeibed-verlichting, voor extra beleving. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact met ons opnemen. Ook is het natuurlijk mogelijk om langs te komen in onze showroom. Wij beantwoorden graag al uw vragen!