Loomans Haarden & Kachels wenst u warme feestdagen

2021 was wederom een heftig jaar rondom COVID-19, voor iedereen. Loomans Haarden & Kachels heeft er alles aan gedaan om haar klanten zo goed mogelijk te blijven helpen bij de keuze voor een kachel of openhaard. Vuur geeft ons warmte en gezelligheid in huis, iets wat we in deze tijden juist extra kunnen waarderen. Met een kachel of openhaard brengt u net die extra sfeer in uw interieur. Er wordt iedere dag hard gewerkt aan onze missie: sfeer en warmte brengen bij u thuis. Dit doen wij door een unieke collectie aan kachels en openhaarden aan te bieden. We creëren een thuisgevoel en dit doen met passie. Ook in het nieuwe jaar zetten wij deze missie voort!

Bezoek aan showroom tijdelijk niet mogelijk

Door de laatste corona maatregelen is het helaas momenteel niet mogelijk om bij ons op bezoek te komen in de showroom. Het gespecialiseerde team van LooMans Haarden & Kachels helpt u graag door informatie en advies te geven over de diverse types, eigenschappen, modellen en mogelijkheden. We hopen u na 14 januari weer in onze showroom te mogen verwelkomen.

Plan alvast uw bezoek aan de showroom

Zodra we u weer mogen ontvangen kunt u een afspraak inplannen voor een bezoek aan de showroom. Hier kunt u het unieke assortiment aan openhaarden en kachels bekijken en spreken we uw wensen onder het genot van een kopje koffie of thee. Bij het uitzoeken van een nieuwe openhaard of kachel is niet alleen het esthetische aspect belangrijk, de technische kant van de installatie van de haard dient ook onderzocht te worden. Loomans Haarden & Kachels geeft u enkele aandachtspunten ter voorbereiding van uw bezoek aan de showroom.

– Breng enkele foto’s mee van de bestaande situatie van het interieur waar de haard komt. Zo krijgen we een goed beeld van de indeling en mogelijkheden.

– Zijn er documenten aanwezig van uw woning? Breng zowel de grondplannen als de doorsnede mee, dit is nodig bij het berekenen van het rookkanaal. Indien de afmetingen van de schoorsteen bij u bekend zijn kunt u dit tevens meenemen. Maak ook foto’s van eventuele reeds geplaatste buizen (diameter, merk)

– Is er een verse luchttoevoer voor uw houthaard of liftdeurhaard aanwezig? Wat is hiervan de diameter?

– Heeft u al een bestaande openhaard? Neem de afmetingen mee waar u een inbouwhaard wenst in te steken. (Incl. huidige merk en type)

– U heeft vast al hier en daar georiënteerd, verzamel enkele foto’s van zaken die u bij uw haard of kachel wenst.

Namens het hele team van Loomans Haarden & Kachels willen wij u warme feestdagen wensen. We hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen verwelkomen in onze showroom. Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.