Haard kopen in de zomer

Haard kopen in de zomer

Tijdens de zomermaanden is een haard niet iets waar u snel aan denkt. Toch kunt u ook in de zomermaanden enorm genieten van de sfeer, gezelligheid en warmte van een haard. Koopt u in de zomer alvast een haard, dan zit u er in ieder geval in de winter lekker warmpjes bij. Lees hier waarom u nu alvast uw haard bij ons moet aanschaffen.

Haard met ECO-stand

 

Alle seizoenen

“Een haard volstaat toch alleen in de winter?”. Nee hoor, ook in het voorjaar, de zomer en het najaar kunt u gegarandeerd van een haard genieten. Hoewel de temperaturen overdag hoog kunnen oplopen, kan het in de avond behoorlijk afkoelen. Met een haard creëert u een comfortabele warmte waarmee u die warme zomerdag nog even heerlijk vasthoudt in de avond. Een haard is dus geschikt voor elk seizoen!

Niet warm, toch sfeervol

Op een warme, zwoele zomeravond zit u vast niet te wachten op de warmte van een haard, maar wel op de sfeer ervan. Haarden met ECO-stand bieden u hiervoor absoluut de uitkomst. In de ECO-stand verbruikt uw haard minder gas, waardoor deze veel minder warmte afgeeft maar u toch optimaal kunt genieten van het mooie vlammenspel. Dat maakt een ontspannen avondje voor de haard met een glas wijn en een goed boek compleet.

Alle seizoenen genieten

Wilt u alle seizoenen kunnen genieten van de sfeer, gezelligheid en warmte van een haard? Koop dan nu alvast uw haard. Bij Loomans Haarden & Kachels hebben we een ruim assortiment aan buitenhaarden, gashaarden en houthaarden die door de veelzijdigheid naadloos in ieder interieur passen. Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Kom dan snel langs in onze showroom of neem gerust contact met ons op. We helpen u graag aan een haard die volstaat in elk seizoen.