Geen aardgas, tóch een gashaard!

Geen aardgas, tóch een gashaard!

Steeds meer nieuwbouwwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Maar wat als u nu toch een sfeervolle gashaard in uw woning wilt hebben? Een gashaard op propaan is dé oplossing. Met een gashaard op propaan bent u niet afhankelijk van een vaste gasaansluiting en kunt u toch genieten van de warmte en sfeer van de gashaard.

Gashaard op propaan

Wat is een gashaard op propaan?

Waar bij de meeste gashaarden het gas via een gasleiding naar de haard wordt geleid, gebeurt dit bij een gashaard op propaan via slim geschakelde gasflessen. Als u geen vaste gasaansluiting heeft of hier niet van afhankelijk wilt zijn, is een gashaard op propaan de oplossing. De meeste haarden kunt u aansluiten op zo’n gasfles dus bijna iedere haard is hiervoor geschikt. Afhankelijk van de grootte van de gasfles en de stand van de kachel brandt een gashaard gemiddeld 18 uur op een fles propaan. Zo kunt u toch genieten van de warmte en de sfeer van het mooie vlammenspel.

Onbezorgd genieten

Gashaarden op propaan beschikken over een slim systeem. Het systeem bestaat uit twee keer twee propaanflessen die aan elkaar zijn gekoppeld. Wanneer de ene groep gasflessen leeg is, schakelt het systeem automatisch over naar de volgende groep. De overschakeling wordt automatisch door het systeem geregistreerd en online vermeld. De gasleverancier kan zo precies de gasvoorraad inzien en tijdig een afspraak maken om de lege gasflessen te vervangen voor volle. Zo kunt u onbezorgd van de gashaard genieten.

Ga voor uw gashaard op propaan

Aan een gashaard op propaan zijn andere kosten verbonden dan aan een haard op aardgas. De kosten hangen samen met de prijs voor het propaangas, het vermogen van de gekozen haard en de manier waarop u uw haard stookt. Een groot deel van ons assortiment is ook voor propaan verkrijgbaar. Wilt u dus van een haard genieten zonder afhankelijk te zijn van een gasaansluiting? Kom dan snel langs in onze showroom, zodat we u alles kunnen vertellen over de haarden en een indicatie van de verbruikskosten. Heeft u een vraag of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op.