Gratis ontspiegeld glas bij een DRU gashaard

Gratis ontspiegeld glas bij een DRU gashaard

Nu het herfst is, komt de regen met bakken uit de hemel en de winter komt ook snel dichterbij. Een goede haard geeft u warmte en sfeer. Bovendien profiteert u bij aanschaf van een DRU gashaard ook nog van een mooie aanbieding. U krijgt namelijk gratis ontspiegeld glas wanneer u een Metro of Maestro gashaard koopt van dit topmerk. Lees hier meer over deze topactie.

DRU gashaard

 

Clear View

Clear View glas is een speciaal type ontspiegeld glas dat voor uw gashaard wordt geplaatst. Dit maakt de haard nog realistischer waardoor deze het effect krijgt van een openhaard. U kunt namelijk dwars door dit glas kijken zonder enige vorm van weerspiegeling, waardoor het net lijkt of er helemaal geen glas voor de haard zit. Ook is er geen hinderende spiegeling van meubels uit de kamer te zien door een vervelende lichtinval. Clear View glas geeft u de optimale beleving van een haard.

Metro en Maestro gashaarden

De actie van DRU geldt voor de front modellen van Metro en Maestro. Deze haarden kenmerken zich door het realistische uiterlijk en de vlammen met veel volume. Dit brengt de sfeer van een echte haard met zich mee, zeker in combinatie met het ontspiegelde glas. Zo kunt u gezellig op de bank kruipen tijdens de koude maanden en genieten van het prachtige vuur dat deze haarden creëren.

Actievoorwaarden

Bij aanschaf van een van de frontmodellen van Metro of Maestro krijgt u gratis ontspiegeld glas. Dit zorgt ervoor dat uw korting kan oplopen tot maar liefst € 460,-. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2019, waarbij de haard in deze periode besteld dient te worden om te profiteren van de actie. De uiterste leverdatum is 31 maart 2020 en de actie is niet te combineren met andere aanbiedingen van DRU. U kunt uw voordeel niet inwisselen voor geld.

Interesse?

Heeft u interesse in een gashaard van DRU? Profiteer dan nu van de lopende aanbieding en krijg er prachtig Clear View glas gratis bij. Kom langs in onze showroom om de verschillende haarden te bekijken en kies uw favoriet. Heeft u vragen over de gashaarden van DRU? Neem gerust eens contact op. We adviseren u graag over de beste keus voor u.