Een haard laten installeren in de zomer? Met onze actie een uitstekend idee!

Nu de zomer net is begonnen en u heerlijk kunt genieten van het warme weer, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan gezellige avonden voor de openhaard. Toch is nu een uitstekend moment om een openhaard aan te schaffen. Het uitkiezen en laten installeren van een gas-, hout– of elektrische haard is namelijk een proces wat best wat tijd in kan nemen, waardoor het eigenlijk te laat is als u deze in de wintermaanden begint. Richting de herfst merken we bij Loomans al dat de haarden steeds meer in trek raken en dat de wachttijd hierdoor al begint op te lopen. Denk daarom vooruit, zodat u tijdens de eerste koude dagen en donkere avonden direct kunt genieten van de warmte en esthetische waarde van uw nieuwe haard!

Loomans heeft nu een geweldige actie van Barbas en Bellfires voor u!

De zomer is aangebroken, de tijd dat u op uw gemak een fantastische haard kunt uitkiezen zodat deze helemaal gereed is om u vanaf de koudere dagen in de herfst te voorzien van heerlijke warmte en een knusse sfeer. Denkt u erover na om een gashaard aan te schaffen? Profiteer dan van onze geweldige actie! De gehele maand juni geven wij u maar liefst 10% korting op de huidige netto aankoopprijs van de gashaarden van Barbas en Bellfires! Bent u benieuwd naar de spelregels?

  • De actieperiode is geldig van 1 juni tot en met vrijdag 30 juni;
  • Korting is enkel geldig op alle gashaarden van Barbas en Bellfires en is niet van toepassing op accessoires, losse onderdelen en concentrische toebehoren;
  • De actie geldt enkel op nieuwe bestellingen;
  • De bestellingen worden op de eerst mogelijke leverdatum geleverd;
  • Geplaatste bestellingen kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden;
  • Een order kan eerder dan de bevestigde leverweek geleverd worden.

De diverse voordelen van uw nieuwe haard

De zomer is dus dé tijd om een (open)haard te laten installeren. Het aanschaffen van een haard in de zomer brengt u meer tijd om te onderzoeken en te beslissen, zodat u gegarandeerd gaat voor een haard die u jarenlang alles biedt wat u nodig heeft. Een haard of kachel in uw interieur is niet alleen heerlijk warm, het komt ook nog eens met diverse andere voordelen. Naast functioneel te zijn, voegt een openhaard ook een vleugje stijl en schoonheid toe aan uw interieur. Onze collectie biedt diverse ontwerpen en stijlen, variërend van klassiek tot modern, zodat u een openhaard kunt vinden die perfect past bij uw persoonlijke smaak en de inrichting van uw huis.

De juiste haard voor u

Hoewel de aanschaf van een openhaard een investering lijkt, kan het uiteindelijk kostenbesparend zijn. Met een openhaard kunt u uw verwarmingskosten verlagen, vooral als u ervoor kiest om een houthaard te gebruiken. En maakt u zich zorgen over het milieu? Dan zult u blij zijn te weten dat onze elektrische haarden en gashaarden een milieuvriendelijk alternatief bieden voor traditionele houthaarden. Elektrische haarden stoten geen schadelijke gassen uit en gashaarden hebben een hoog rendement en stoten minder vervuilende stoffen uit dan houthaarden.

Bereid u voor op de koude dagen met de haarden van Loomans

De zomer is de perfecte tijd om uw nieuwe gas-, hout- of elektrische haard aan te schaffen. Geniet bij de eerste koudere dagen al van de sfeer en de warmte die een haard of kachel met zich meebrengt. Profiteer van onze actie en schaf nu voordelig uw nieuwe haard aan! Heeft u vragen over onze zomeractie, de bijkomende service van Loomans of welke haard het beste is in uw specifieke situatie? Onze deskundigen denken met u mee en vertellen u graag meer. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze collectie haarden en het installeren hiervan. Samen met Loomans gaat u voorbereid de koude dagen tegemoet!