Besparen met uw eigen haard

Besparen met uw eigen haard

Er zijn talloze redenen om een sfeervolle haard aan te schaffen voor in uw woning. U zit er lekker warm bij en kunt genieten van een avond rond het haardvuur. Maar wist u dat u ook kunt besparen met het gebruik van een haard? Een extra voordeel voor de portemonnee, ook in de zomer! Wij leggen u graag uit hoe u kunt besparen met een mooie haard van Loomans Haarden en Kachels.

Minder gebruik van gas

Door ook in de zomer gebruik te maken van een haard hoef je minder gas te verbruiken. Dit kan natuurlijk in het voorjaar en het najaar, als er nog veel schommelingen in de temperatuur zijn, maar ook in de zomer. Als het in de avonduren wat kouder wordt kan het schelen om de haard aan te doen in plaats van de verwarming open te draaien. Is het buiten nog warm genoeg? Dan kunt u ook een haard met ECO-stand aanschaffen. Deze haarden geven minder warmte af, wat ze ideaal maakt voor een zomeravond. Met een houthaard is de ruimte waar u in verblijft snel behaaglijk en hoeft de cv niet aan. Het verbruiken van minder gas heeft bovendien diverse voordelen, waar u direct van profiteert.

Kostenbesparend, gezellig én beter voor het milieu

Het besparen op uw gasverbruik scheelt in de portemonnee. Dit maakt het gebruik van een haard in de zomer ook aantrekkelijker. Maar een haard aansteken zorgt ook nog voor meer sfeer in huis. Laat overal de verwarming in huis uit en steek de haard aan. Met zijn allen gezellig rond het vuur is natuurlijk een heerlijk einde van een mooie zomerdag. Tenslotte is het ook nog eens beter voor het milieu. Hout is een duurzamere brandstof dan aardgas en draagt ook nog bij aan een mindere uitstoot. Belangrijk hierbij is wel dat u goed droog hout stookt, en niet zomaar alles in de haard gooit. Het gebruik van goed hout versterkt de klimaatverandering niet en is daarmee een aanwinst voor uw woning.

Profiteren van een houthaard

Wilt u ook profiteren van de voordelen die een houthaard heeft te bieden, ook in de zomer? Verlaag uw gasverbruik en daarmee ook de rekening voor uw stookkosten. Bij Loomans Haarden & Kachels hebben we ook een geschikte houthaard voor u! Voor ieder interieur vinden wij een haard waar u met plezier naar kijkt. Voor persoonlijk advies of meer informatie over de mogelijkheden van een haard kunt u altijd bij ons terecht. Kom langs in onze showroom of neem contact op. Wij helpen u graag besparen met een uitstekende haard.