Tijdens de lockdown genieten van uw knusse haard

Tijdens de lockdown ligt verveling al snel op de loer. Maar wat is er dan eigenlijk fijner dan tijdens de gure wintermaanden binnen zitten voor uw gezellige open haard? In een tijd waarin we nergens heen kunnen en mogen, is uw haard van Loomans Haarden & Kachels een welkome afleiding.

Knusser en gezelliger

Maak uw interieur af met een prachtige haard of kachel. Deze maakt uw woonkamer nog knusser en gezelliger. Bij Loomans hebben we verschillende modellen en soorten die goed in uw huis kunnen passen. Wilt u uw haard bijvoorbeeld laten inbouwen? Dan hebben we een ruime keuze van haarden die passen in uw muur. Maar ook een losstaande haard of kachel kan veel sfeer in uw huis brengen.

Haardbeleving

Zowel voor de koude wintermaanden als het voorjaar dat er ook weer aan komt, zijn er verschillende haarden en kachels beschikbaar. Elke haard brengt een andere sfeer met zich mee. U kunt kiezen voor een klassieke houthaard, waarmee u niet alleen de traditionele uitstraling van een authentieke haard in huis haalt maar tegelijk gaat voor een complete haardbeleving. Wel vraagt deze haard meer onderhoud dan andere. Een gashaard of elektrische haard is een goed alternatief als u met meer gemak wil genieten van warmte.

Buitenhaard

Wanneer de dagen weer warmer worden kunt u ook uw tuin weer sfeervol aan gaan kleden. Hoewel we niet weten wat de toekomst brengt, kunt u alvast nadenken over een mooie buitenhaard voor in de tuin. Als we aankomend voorjaar en zomer nog steeds maar beperkt naar buiten mogen, kunnen we met een knusse haard genieten van de zwoele zomeravond.

Aanbiedingen

Hoe dan ook: welke haard u ook kiest, deze zorgt altijd voor meer warmte en gezelligheid binnen en buiten uw huis. Er zijn verschillende haarden die u nu al kunt bestellen voor een goede prijs. Elk seizoen hebben we verschillende haarden en kachels in de aanbieding die de sfeer in uw huis erg kunnen verhogen. Wij zorgen ervoor dat uw haard snel geleverd wordt en worden geïnstalleerd door erkende specialisten van Loomans die dit veilig doen en alle verplichte certificaten bezitten.

Vraag naar ons advies over uw haard!

Heeft u vragen over onze verschillende haarden en kachels, die uw huis gezellig en knus maken tijdens de lockdown? Stel ze dan gerust aan de expert van Loomans door contact op te nemen! Onze showroom is tijdens de lockdown helaas dicht, maar voor alle informatie over onze haarden en kachels kunt u kijken op onze website of het aan onze gespecialiseerde medewerkers vragen. We adviseren u graag over de beste haard voor uw huis.