Geniet met korting van een Dovre-haard!

Geniet met korting van een Dovre-haard!

Wilt u in het voorjaar ook genieten van de warmte in huis met een haard of kachel? Dan hebben we tot en met 15 maart een speciale aanbieding voor u. Op onze Dovre-haarden krijgt u nu tot 250 euro korting!

Korting

Om het voorjaar te vieren pakt Loomans Haarden & kachels uit met een vlammende actie: 10 procent korting op kachels en haarden van Dovre. De korting is ideaal voor wie tijdens de lente het huis extra wil verwarmen met een warme gas- of houthaard. En met de haarden van Dovre haal je een authentieke sfeer in huis. Het zijn compacte haarden die u vrijstaand in de kamer neer kan zetten. Dovre heeft klassieke modellen die doen terugdenken aan vroeger, maar biedt ook de keuze uit moderne haarden en kachels in verschillende vormen.

Design en rendement

De actie geldt speciaal voor de haarden en kachels die gas of hout als brandstof gebruiken. Deze modellen zorgen voor veel warmte in uw huis. Onze Dovre-haarden staan daarnaast bekend om een hoog rendement van boven de 75 procent. Door het unieke design en efficiënte verbruik zijn de haarden en kachels van Dovre erg in trek bij onze klanten. Sla dus snel uw slag en kijk op onze website naar de verschillende modellen die Loomans aanbiedt.

Service

Naast deze actie kunt u ook profiteren van de service die Loomans u biedt. Onze medewerkers kunnen uw Dovre-haard persoonlijk bij u afleveren en installeren. Dit doen onze gekwalificeerde monteurs volgens de nieuwste regelgeving. Ook leggen ze u uit hoe de haard of kachel precies werkt. Zo kunnen we u garanderen dat u de beste kwaliteit haard krijgt; in dit geval zelfs voor een extra scherpe prijs!

Een haard in het voorjaar?

Bent u geïnteresseerd in een haard voor in het voorjaar? Kijk dan snel op de website van Loomans voor ons meest recente aanbod van haarden en kachels! Daarnaast beantwoorden onze specialisten al uw vragen over uw toekomstige haard. Neem contact op en kies samen met ons uw ideale haard of kachel uit.