Bellfires - Derby Large 3

Bellfires - Derby Large 3

Bellfires Derby Floating Frame of Hidden Door

De Bellfires Derby Large 3 is een haard uit de Original Bell 3 serie. De Derby Large 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een openhaard. Daarnaast is de Derby Large 3 leverbaar met een volledig nieuw Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkelde voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

Veiligheid voor alles bij Bellfires

Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De nieuwe Derby Large 3 lijn is uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssyteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties en duidelijke meerwaarde.

Specificaties van de Derby Large 3

Interieur:

Lammellen, vlakke achterwand, zwart keramische spiegelwand

Brander decoratie:

Houtstammen, grijze kiezels, marmersplit

Bedieningsuitvoering: Afstandsbediening
Vermogen (kW): 2-8 kW
Dubbele brander: Ja
Aardgas Ja
Propaan Ja
Butaan Ja
Rendement aardgas (%) 85
Rendement Propaan/butaan (%) 85
Ontspiegeldglas Optie

 

Nooit eerder had een gashaard zoveel weg van een echt houtvuur! Dit dankzij de nieuwe dubbele brander van Bellfires: de Premium Fire. 
Doordat de drie branders in de houtstammen verwerkt zijn, komt het vuur daadwerkelijk vanuit de stammen de haard in. Zo combineert de Premium Fire de voordelen van een dubbele brander met de warme sfeer van een levensecht kampvuur. 

Zelf te regelen

Bij de Line Fire en Centre Fire zijn de branders te schakelen in de diepte (Line Fire) of in de breedte (Centre Fire). Bij de Premium Fire komen de vlammen via de onderzijde uit de houtstammen. De vlammen die via de achterzijde van de stammen komen kunnen naar wens uitgeschakeld worden, zodat het vermogen tot wel 40% verlaagd wordt. Het hoge vlambeeld aan de voorzijde blijft volledig in tact en daarmee ook de sfeer. Uiteraard kunnen de vlammen naar wens in beide standen verlaagd worden, voor een nog verdere warmtereductie.

Sfeerverlichting van de Derby Large 3

Revolutionair is de onder het branderbed geïntegreerde sfeerverlichting voor een ex- tra gloei-effect. Door een slimme toepassing van materialen wordt de sfeerverlichting gelijkmatig verdeeld over de stookbodem waarbij de lichtsterkte regelbaar is. Deze optie wordt standaard geleverd bij de Premium Fire en geeft de vuurbeleving een extra dimensie. Door de speciaal samengestelde branderdecoratieset met embers, kooltjes, decoratieglas en ‘as’; niet van echt te onderscheiden.

 

Klik hier voor de technische tekeningen van de Bellfires Derby Large 3

Klik hier voor de brochure van de Bellfires Derby Large 3

Klik hier voor de gebruikershandleiding van de Derby L 3

Bellfires - Derby Large 3
  • Bellfires - Derby Large 3
  • Bellfires - Derby Large 3
€ 4.050,00 Meer info

Vraag een offerte aan

Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter voor een vrijblijvende offerte.

© Copyright 2021 | LooMans Kachels & Open haarden | Privacyverklaring

Powered by