Nordic Fire Ilvar 9

3.982,00

Vraag offerte aan

Step 1 of 3

Beschrijving

De pelletkachel Ilvar 9 is het grote broertje van de Ilvar 7. Deze pelletkachel is slechts 5 cm hoger en geeft tot 9kW warmte: ideaal als u op zoek bent naar net dat beetje extra om uw woning te verwarmen. De strakke afwerking, met rechte voorzijde en licht gebogen zijpanelen, geeft de Ilvar een tijdloze uitstraling.

Ook deze pelletkachel is voorzien van gietijzeren elementen zoals de deur, bovenkap en warmtewisselaar. Natuurlijk maakt dit de pelletkachel een stuk steviger, maar daarnaast zorgt het er ook voor de ruimteventilator uitschakelbaar is. De pelletkachel Ilvar 9 wordt nog stiller.

Een Nordic Fire pelletkachel is standaard voorzien van alle innovatieve eigenschappen zoals het Auto Pilot System en de zelfreinigende branderbak. Met de pelletkachel Ilvar 9 geniet u van een hoog vlammenspel.

De stalen zijpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, wit en brons.

 

Nominaal regelbaar vermogen 2,5 – 9 kW
   Pelletverbruik 0,5 – 1,7 kg/h
   Rendement 92,5%
   Rookgasafvoer Ø 80 mm
   Aansluitmogelijkheid externe lucht Ø 50 mm
   Inhoud pellet reservoir 15 kg
   Brandduur 8 – 25 uur
   Maatvoering H x B x D 1107 x 546 x 477 mm
   Gewicht 155 kg

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Bezoek onze showroom!

Wilt u graag meer weten over de diverse haarden en kachels die wij aanbieden?
Maak dan nu een afspraak en dan bespreken we uw wensen onder het genot van een kopje koffie!

Specialist in kachels en haarden

Ons professionele team zorgt ervoor dat uw idee tot leven komt in uw woonkamer. U vindt bij ons alle grote merken, dus volop keuze, of het nu klassiek of modern is. Een kleine kachel of een twee meter brede haard, bij Loomans haarden & kachels vindt u het vuur dat bij u past. Omdat we werken met vuur, staat veiligheid bij ons voorop. Wij weten wat we doen en houden ons aan de regels. We zijn daarom ook officieel erkend door de Nederlandse Haarden en Kachelbranche. Bezoek onze showroom en ervaar wat wij onder passie voor vuur verstaan.