Nieuws van de dealers

 

Vacature servicemonteur/ monteur buitendienst

 

 

 Als Servicemonteur buitendienst bij Loomans Kachels & Openhaarden, ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en servicebeurten bij de klant thuis. Krijg jij een kick als jij een defect aan een gashaard/ elektrische haard netjes en volledig oplost? Maar wil jij weg uit de dagelijkse sleur in de werkplaats?

Kies voor deze afwisselende en uitdagende functie met mooie producten en zorg ervoor dat onze klanten er warmpjes bijzitten

Functie-eisen

 

Wij vragen:

{C}·         {C}Je bent zelfstandig, stressbestendig en accuraat;

{C}·         {C}Kennis van Excel

{C}·         {C}Bereidheid tot het volgens van opleidingen/cursussen

{C}·         {C}Gastechnische en elektrotechnische achtergrond is een pré

{C}·         {C}Ervaring in het werken met systeembouw of ervaring met haarden is een pré

{C}·         {C}Representatief en goede communicatieve vaardigheden

{C}·         {C}Gemotiveerd en verantwoordelijkheidsgevoel

{C}·         {C}Je bent klantvriendelijk;

{C}·         {C}Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en beschikt over een rijbewijs B evt. E.

Wij bieden:

{C}·         {C}Een positieve, energieke werkomgeving;

{C}·         {C}Een enorm goede werksfeer met gezellige teamactiviteiten;

{C}·         {C}40 uur per week

{C}·         {C}Marktconform salaris en arbeidsvoorwaardes

 

Omschrijving werkzaamheden:

In deze afwisselende en uitdagende functie werk je zowel zelfstandig als in teamverband en ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, en montage, van haarden, kachels en rookkanalen en de daarbij behorende taken. Hieronder wordt o.a. verstaan:

Het plannen van afspraken, bestellen van onderdelen en factureren aan de klanten. Daarnaast het uitbreiden van de servicecontracten en de klanten benaderen voor het jaarlijks onderhoud aan hun haard. Indien de drukte erom vraagt het assisteren bij de bouw van haarden of het bieden van ondersteuning in de showroom.

Ben je een gemotiveerd persoon die het erg leuk lijkt om verantwoordelijk te zijn van een eigen

afdeling en de ambitie heeft om dit ook groter te maken stuur dan je CV naar administratie@loomans.com t.a.v. Sandra Crox.

 

 

 
 
 
 
 
 

Scan & JØtul actie                  (01-10-2016)

Alle modellen Jøtul – geëmailleerd voor de prijs van de zwarte versie.

Alle modellen Scan 66 in wit en Scan 83 en Scan 85 in wit, bruin, rood voor de prijs van de zwarte versie.

Aanbieding is geldig van 1 t/m 31 oktober 2016

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbieden en al bestelde producten.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of al geplaatste bestellingen.

    

 

 

 

Scan                       (30-04-2016)

Scan is in 1978 in Odense opgericht, en sinds die tijd doen zij er alles aan om de beste houtkachels te bieden die er op de markt zijn, met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Voor Scan gaat het niet alleen om warmte, maar ook om de perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in het interieur van de meeste huizen past. De combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt.

INNOVATIE EN NIEUW THINKING

Voor Scan is verwarming meer dan een praktische of esthetische kwestie. Scan ziet zijn kachels als innovatieve meubelstukken die passen bij een moderne leefwijze. Met die creativiteit, hun oog voor detail en de moed om nieuwe ideeën uit te proberen, zijn zij steeds blijven ontwikkelen en zijn ze voorlopers op het gebied van gebruiks- en milieuvriendelijkheid. Scan was de eerste die schuifdeuren, ruiten met een hoek van 90° en glazen handgrepen voor inbouwhaarden introduceerde.

DEENS DESIGN

Denemarken kent een rijke designtraditie en Scan maakt daar deel van uit. Voor het ontwerp van de kachels werken zij uitsluitend met Deense designers, zodat ze zeker zijn van eenheid en de juiste expressie. U kunt een Scan daardoor altijd herkennen aan de strakke lijnen: een typische kenmerk van goed Deens design. Daarnaast zit het in de aard van Scan om de lat steeds weer te verleggen: de designers benaderen iedere uitdaging met het doel iets nieuws te creëren. Scan heeft hiervoor in de loop der jaren wereldwijd steeds meer erkenning gekregen en ze hebben voor hun vakmanschap verschillende designprijzen mogen ontvangen.

HET DRAAIT ALLEMAAL OM DE DETAILS

Met een kritische blik en constante zoektocht naar perfectie heeft Scan revolutionaire vormen en technieken gecreëerd waar de klanten van profiteren. Door de handgrepen in het design te verwerken en zo het gebruiksgemak te vergroten, hebben ze vorm en functie weten te combineren. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van wat zij ”smooth finish” noemen.

Raak geïnspireerd door enkele sfeerafbeeldingen en kom de haarden bij ons bewonderen. U bent van harte welkom! 

    

 

 

Spartherm                                (15-03-2016)

Spartherm Premium: technische kwaliteiten in een modern jasje

Optimaal genieten van uw interieur. Met de moderne serie van Spartherm Premium kunt u op ieder moment van de dag sfeer en warmte beleven. De Premium edition is een lijn waar Duitse degelijkheid en design samen komen. Met dit moderne design passen de Spartherm Premium haarden in ieder interieur thuis.

Slimmer dan ooit

Spartherm is Europees marktleider op het gebied van liftdeurhaarden. Deze marktleider is een absolute specialist en heeft in juli 2015 een nieuwe lijn haarden geïntroduceerd. In deze nieuwe lijn staan de strak afgewerkte minimalistische deuren in een robuuste uitstraling centraal. Tevens hebben deze deuren een bijzonder slimme manier van schoonmaken. Geen draaiende deuren of vuil op uw woonkamervloer!

De Spartherm Premium heeft een zeer soepel te bedienen liftdeur dat beschikt over een solide deurconstructie. Daarnaast zorgen deze deuren voor een optimaal zicht op uw vuur. Met een eenvoudige regeling kunt u het vuur prachtig laten dansen. Kijk en bewonder hoe nauwkeurig de haard naar u luistert..

Kenmerken

Ook zorgt deze lijn van Spartherm voor een zeer efficiënte verbranding en een hoog rendement.

Dankzij het gebruik van donkere chamotte komen de vlammen ontzettend mooi tot haar recht. Daarbij zorgt dit natuurlijke materiaal ook voor behoud van het hoge rendement. Het materiaal is door en door donker en voorkomt daarmee een mogelijke kans op condensatie. Met recht ‘made in Germany’.

Spartherm Premium biedt vier prachtige modellen met keuze uit fronthaarden, hoekmodellen of een driezijdige haard. Bij al deze modellen kiest u voor een optimaal vuurzicht. Uniek in de haardenbranche is de Premium Varia ASh. Deze haard bezit één deur met twee ramen. Deze combinatie resulteert zich in veel vuurzicht, minder stralingswarmte en een deur die bijna 100% gelijk ligt met de muur.

Raak geïnspireerd door enkele sfeerafbeeldingen en kom de haarden bij ons bewonderen. U bent van harte welkom! 

    

 Arte 3RL60h
   Arte 3RL60h a
  Arte 3RL60h c

  
 Dubbel glas
  

 

 

Barbas                                  (17-07-2015)

houthaard Unilux-6: 
compacte krachtpatser       

Extra ondiep en daardoor extra breed toepasbaar. Kenmerkend voor de nieuwe Unilux-6 inzet houthaarden van Barbas is de geringe inbouwdiepte van slechts 35 cm. Zo past deze haard óók in 'ondiepe' situaties, waar voorheen of anders geen houthaard mogelijk was.

Met haar gevarieerde collectie inzet-houthaarden biedt Barbas consumenten met een bestaand 'open vuur' een alternatief dat veel meer rendement en warmte oplevert. Veel open stookplaatsen zijn sindsdien voorzien van een inzethaard. Maar er bleven situaties waarin geen houthaard mogelijk was, omdat de beschikbare ruimte dat gewoonweg niet toeliet. De nieuwe Unilux-6 houthaarden passen wél bijna altijd en overal; in zowel nieuwe als bestaande situaties. Dankzij handige stelvoetjes, is de Unilux-6 van binnenuit altijd perfect waterpas te stellen.

Vier keer anders
Barbas biedt in de Unilux-6 lijn maar liefst acht modellen, in verschillende hoogte- en breedtematen. En net als bij grote broer Universal-6, is er keuze uit vier stijlvolle kaders; voor elke woonstijl. Wie kiest voor een kaderloze uitvoering, kan de ombouw van de haard volledig naar eigen inzicht bepalen. Het klassieke kader, dat bij de Unilux-6 aan alle kanten even breed is, maakt een eenvoudige en nette plaatsing mogelijk in een bestaande situatie. De nieuwste trend, een verdiept kader, maakt van de haard en ombouw één geheel. De rand van 8 mm rond de haard maakt bij dit kader onderdeel uit van het toestel. Keuze vier is het stoere inbouwkader van 8 mm dik staal, waarbij de techniek onder de haard uit het zicht verdwijnt, wat een mooie minimalistische uitstraling geeft.

Beton keramiek
De Unilux-6 houthaarden hebben een dik beton keramisch interieur; een door Barbas in eigen beheer ontworpen binnenbekleding. Dit gewapende beton keramiek draagt bij aan een betere verbranding door de accumulerende werking. Hierdoor 'ontgast' het hout minder snel en ontstaat er een rustige en gelijkmatige verbranding.

Verdiepte stookbodem
Ondanks de geringe inbouwdiepte van slechts 35 cm, heeft de Unilux-6 een verdiepte stookbodem, waardoor extra stookruimte wordt ervaren. De verdiepte stookbodem is mogelijk door de aangepaste verbrandingstechniek via de linker- en rechterzijde van de haard. De stookbodem zelf bestaat uit 8 mm dik staal met een stookrooster voor de primaire verbrandingslucht-toevoer.

Lucht toevoer
Vanzelfsprekend besteedt Barbas veel zorg aan de verbrandingstechniek conform de laatste wet- en regelgeving. De Unilux-6 houthaarden kunnen de verbrandingslucht rechtstreeks uit de woonkamer halen. Deze lucht wordt dan via de voorzijde van de haard toegevoerd (open verbranding). Optioneel is de Unilux-6 geschikt om de verbrandingslucht van buiten te halen en via de toevoerslang aan de onder- of achterzijde van de haard in de verbrandingsruimte te brengen (gesloten verbranding). Dit laatste is vooral een uitkomst voor de steeds beter geïsoleerde woningen van nu en biedt meer keuzevrijheid qua plaatsing.

Rookgas afvoer
Uniek is de aansluitmogelijkheid voor de rookgasafvoer op de schoorsteen. Door het uitgekiende ontwerp van de Unilux-6 kan deze naar wens via de boven- of achterzijde van het toestel worden aangesloten. Ook een diagonale aansluiting behoort tot de mogelijkheden. 

     Barbas - Unilux-6 40 frameless Unilux-6 40 kaderloos
  Barbas - Unilux-6 52 met klassiek kader Unilux-6 52 klassiek kader.  
 Barbas - Unilux-6 55 verdiept kader Unilux-6 55 verdiept kader.

  
Barbas - Unilux-6 65 inbouw kader Unilux-6 65 inbouwkader.
  Barbas - Unilux-6  Unilux-6 75 verdiept kader.
  Barbas - Unilux-6 80 inbouw kader Unilux-6 80 inbouwkader.
 

 

Scan & JØtul actie                  (01-10-2016)

Alle modellen Jøtul – geëmailleerd voor de prijs van de zwarte versie.

Alle modellen Scan 66 in wit en Scan 83 en Scan 85 in wit, bruin, rood voor de prijs van de zwarte versie.

Aanbieding is geldig van 1 t/m 31 oktober 2016

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbieden en al bestelde producten.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of al geplaatste bestellingen.

    

 

 

Scan & JØtul actie                  (01-10-2016)

Alle modellen Jøtul – geëmailleerd voor de prijs van de zwarte versie.

Alle modellen Scan 66 in wit en Scan 83 en Scan 85 in wit, bruin, rood voor de prijs van de zwarte versie.

Aanbieding is geldig van 1 t/m 31 oktober 2016

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbieden en al bestelde producten.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of al geplaatste bestellingen.

    

 

 

© Copyright 2018 | LooMans Kachels & Open haarden | Privacyverklaring

Powered by