KombiFire: houtvuur en gasvuur in één haard

KombiFire: houtvuur en gasvuur in één haard

Heeft u moeite met de keuze tussen een houthaard en een gashaard? Met de KombiFire kan het allebei! Beide haarden hebben zo hun eigen voor- en nadelen, maar dat is nu verleden tijd met de KombiFire. Lees nu verder, dan vertellen we u er alles over!

Hout of gas?

Wij begrijpen als geen ander dat het erg moeilijk is om te kiezen tussen alle verschillende soorten haarden. Wilt u een gashaard of een houthaard? Voor beide sfeermakers valt wat te zeggen, ze hebben beide hun eigen charmes. Zo is een houthaard een echte sfeermaker en authentiek. Een gashaard is juist erg onderhoudsarm en u heeft er tijdens het stoken geen omkijken naar.

KombiFire: de enige haard op gas en hout

Met de KombiFire hoeft u niet langer een keuze te maken tussen deze twee mogelijkheden. Met de KombiFire kan het allebei! Deze haard brengt de positieve aspecten van beide soorten naar voren in een uniek wisselsysteem. U kunt elke keer weer kiezen voor hout of gas. Zo kiest zelf eenvoudig wat het beste is voor de situatie op dat moment!

Interesse in de KombiFire?

Heeft u interesse in de KombiFire? Kom dan eens bij ons langs in Eindhoven. Wij vertellen u alles over deze unieke haard en zijn bijzondere eigenschappen. Zo kunt u in het echt zien hoe de haard eruitziet en laten we u zien hoe hij precies werkt.